Υψηλή Απόδοση

Το υγραέριο αποδίδει ίδιες επιδόσεις με τη βενζίνη. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία των συσκευών υγραεριοκίνησης, επιτυγχάνονται υψηλές επιδόσεις κινητήρα σε ιπποδύναμη, επιταχύνσεις και τελική ταχύτητα φτάνοντας ακριβώς τα επίπεδα της βενζίνης.

Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί επίσης η μεγαλύτερη αυτονομία που κερδίζετε με το υγραέριο. Αποδεδειγμένα με την υγραεριοκίνηση διαθέτετε δύο ρεζερβουάρ καυσίμων, δηλαδή υγραέριο και βενζίνη! Αυτό σας εξασφαλίζει σε κάθε σας μετακίνηση, προσφέροντας μεγαλύτερη αυτονομία. Η χρήση δύο ρεζερβουάρ σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη εμβέλεια, αφού έχοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε και τα δυο καύσιμα, αυξάνετε την απόσταση που μπορείτε να διανύσετε με το όχημά σας χωρίς ανεφοδιασμό. Η μετάπτωση από το ένα καύσιμο στο άλλο γίνεται αυτόματα, καθώς με το που τελειώσει το υγραέριο, γυρνάει αυτόματα στη βενζίνη και το αντίστροφο (φυσικά οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να γίνει από εσάς όποτε το θελήσετε).

Αξίζει να αναφερθεί ακόμα ότι η ισχύς του κινητήρα με υγραέριο είναι παρόμοια με την ισχύ του κινητήρα βενζίνης, καθώς το υγραέριο περιέχει περισσότερα οκτάνια από την βενζίνη (γύρω στα 110 οκτάνια). Μάλιστα, επειδή η έγχυση του LPG γίνεται από ηλεκτρονικούς ψεκαστήρες ελεγχόμενους από ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου (ECU), απολαμβάνετε ομαλή λειτουργία του κινητήρα όπως θα ήταν αν αυτός δούλευε με συνηθισμένο καύσιμο.