Μεγάλη Οικονομία

Το μεγάλο πλεονέκτημα που κερδίζετε με την μετατροπή σε υγραέριο κίνησης είναι φυσικά η εξοικονόμηση χρημάτων. Το υγραέριο αποτελεί περίπου 45%-50% φθηνότερο καύσιμο από την τιμή της βενζίνης.

Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μεγάλη οικονομία έως και 50% σε σχέση με την βενζίνη ή το πετρέλαιο κίνησης! Μάλιστα η τιμή του υγραερίου φτάνει στο 1/2 της τιμής της βενζίνης, κάνοντας σαφή διαφορά στα καθημερινά έξοδα κίνησης ενός καταναλωτή οδηγού!

Παράλληλα συντελεί στη μακροζωία του κινητήρα και του καταλύτη. Το γεγονός ότι το υγραέριο δεν περιέχει πρόσθετα όπως βενζίνη, βοηθά ώστε να μην διαβρώνονται τα μέταλλα του κινητήρα, αποφεύγοντας ανθρακούχα υπολείμματα που φθείρουν τη μηχανή. Με το υγραέριο επίσης δεν σχηματίζονται επικαθίσεις σωματιδίων άνθρακα στους κυλίνδρους, τα μπουζί παραμένουν καθαρότερα, πετυχαίνετε χαμηλότερη ρύπανση των λιπαντικών αφού το υγραέριο δεν διαλύεται σε αυτά, την ώρα που οι αλλαγές φίλτρων και λαδιών είναι σπανιότερες.

Όλα αυτά σημαίνουν μακροπρόθεσμα λιγότερες φθορές που παίζει καθοριστικό ρόλο ώστε να κάνετε αραιότερη συντήρηση και να κερδίζετε ακόμα περισσότερα χρήματα από τη χρήση του αυτοκινήτου σας.