Προφίλ εταιρίας

Η τεχνική και εμπορική εταιρεία CRYPTON AUTOGAS SERVICE ιδρύθηκε το 2008 με έδρα τη Θεσσαλονίκη από τον κ. ΧΑΡΗ ΣΓΟΥΡΝΙΟ, ο οποίος είναι πιστοποιημένος τεχνικός ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ (LPG) από το 1993 διαθέτοντας πολυετή πείρα στο χώρο της υγραεριοκίνησης αυτοκινήτου.

Ένα σύγχρονο, άρτια εξοπλισμένο περιβάλλον και το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σας περιμένουν για την διασκευή του οχήματός σας, προσφέροντας εγγυημένο αποτέλεσμα και άψογη εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με οδηγό την άριστη τεχνογνωσία και την πλούσια πείρα που μας συνοδεύει, η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις κορυφαίες ΙΤΑΛΙΚΕΣ εταιρείες υγραεριοκίνησης εξασφαλίζοντας το καλύτερο για το αυτοκίνητό σας.

Θα μας βρείτε στη Θεσσαλονίκη στην οδό Μοναστηρίου 381 έναντι Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια: η CRYPTON AUTOGAS SERVICE αποτελεί την καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή για να εγκαταστήσετε υγραέριο (LPG) στο αυτοκίνητο σας με τον πιο γρήγορο, αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο. Οι έμπειροι μηχανικοί μας περιμένουν για να σας ενημερώσουν πάνω στα οφέλη και την οικονομία που θα έχετε από την εγκατάσταση του υγραερίου.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ!